Vårt mål är att erbjuda dig, ditt hem och barnen snygga, praktiska och roliga produkter med kvalitet som samtidigt gynnar miljö, hälsa och svensk småskalig produktion. Våra produkter kommer därför från företag som helt, eller till stor del, valt att lägga sin tillverkning i Sverige. Kroppsvården och rengöringsmedlen är ekologiska och till största del helt naturliga.
Vi erbjuder i första hand svensktillverkade produkter för dig, ditt hem och de små. De produkter i vårt sortiment som inte är tillverkade i Sverige är ekologiska eller genomsyras av ett uppenbart miljötänk. Genom att handla svensktillverkat gynnar vi det svenska företagandet, får bättre inblick i produktionsprocesser och minskar antalet långa transporter. I ett samhälle där allt fler värnar om hållbarhet och miljö anser vi att svenska produkter måste bli mer lättillgängliga.
Vår fysiska butik finns i Åre, Jämtland. I butiken hittar du, förutom utbudet i webbshopen, lokalt hantverk. Butiken är inredd med second hand-fynd från främst 50- och 60-talet vilket ger en hemtrevlig och ombonad atmosfär. Tanken är att ge kunderna inspiration till att ta tillvara och återbruka, som en del i vårt tydliga miljötänk. Vi uppmuntrar även hantverkare och leverantörer att ha ett tydligt återbrukstänk i sina produkter. Lyckligt Återbruk & Design är vårt eget märke och består främst av textilprodukter sydda i återbrukade tyger.